FUTURE JAZZ TRIO (Toxværd/Gregersen/Kielsgaard) // Copenhagen Jazz Festival

Denne nye trio skærer gennem dine forestillinger og vrider kompositioner tørre for særegene og kraftfulde øjeblikke. Toxværd, Gregersen og Kielsgaard har spillet sammen i forskellige sammenhænge og tager med denne trio fat i en ny og original jazzlyd.

Laura Toxværd har igennem de sidste 20 år skabt et alsidigt virke som saxofonist, komponist og forsker. Hendes internationalt anerkendte musik er blevet beskrevet som ”geometrisk post-jazz”, inspireret fra så forskelligartede kilder som Charlie Parker, 90’er grunge og elektronika (The Wire). Hendes umiskendelige saxofonspil kan høres i adskillige projekter i samarbejder med f.eks. John Tchicai, Marylin Mazur og Anderskov Accident.

Mark Ibsgaard Gregersen er kontrabassist og spiller hovedsageligt i forskellige improvisations og jazz sammenhænge. Desuden producerer han elektronisk musik og er selvlært cellist. Han komponerer instrumentale værker i grænselandet mellem akustisk sammenspil, forstærkning og digital produktion. I juni 2023 udgav han sit første album med ecoegoe.

Rune Kielsgaards evner spænder fra jazz/improvisation, til pop og produktion. Han er en af de mest eftertragtede trommeslagere herhjemme, hvor vi kender ham fra bands som I Got You On Tape, Teitur eller School of X.

Kl. 19
Entré 80 kr

Facebook: https://www.facebook.com/events/170811145958700

Bookmark the permalink.

Comments are closed.