Girlfriend Experience + Les Severe(se) + Dj Gul

Kom forbi Beboerhuset til en fredag aften med spændende ny musik fra Øresundstogets to endestationer København og Gøteborg. Aftenen byder på koncerter med Girlfriend Experience samt svenske Les Severe, som denne aften spiller deres første koncert på denne side af Øresund. Efter koncerterne vender DJ Gul plader og sætter gang i dansegulvet.

Girlfriend Experience (KBH) er en ny dansk gruppe bestående af fem venner, som sammen dyrker et alsidigt og powerfyldt sleazeudtryk i deres fængende, guitardrevne produktioner. Resultatet trækker på popreferencer såvel som mere indieorienteret rockmusik, der samles i stilrent musikalsk udtryk.

Les Severe (GBG) startede som et soloprojekt, men er med tiden vokset til en gruppe med et skiftende antal medlemmer, der dog oftest optræder som en kvartet. Les Severe laver musik som er åben for fortolkning, og tager sin inspiration fra et hav af genrer som punk, dancehall, folk, pop, hiphop, world, drum n bass, experimental og meget mere. Kort sagt laver Les Severe præcis den musik, som de selv mener er værd at lave.

Kl. 20
Forsalg 80 kr: https://billetto.dk/e/girlfriend-experience-les-severe-se-dj-gul-billetter-879490

Facebook: https://www.facebook.com/events/720347606652023/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.