Uden Ord – releasekoncert for ‘Verden Den Er Lige Her’

Denne aften fejrer vi sammen med Uden Ord tilblivelsen og udgivelsen af bandets andet album ‘Verden Den Er Lige Her’, der udgives d. 3. november. Det bliver kulminationen på 2,5 års musikalske undersøgelser, der har fundet sted i København, Aarhus, Amsterdam, Rørvig og Reykjavik.

Musikvideoen til sangen ‘Født I Dag’ kan opleves her og ses som en lille optakt til releasekoncerten:

Lidt om bandet:

Stående i skoven, liggende i vandkanten eller på cykler i solen; her kan man finde Uden Ord synge deres sange. De er en alternativ poptrio, der forsøger at skabe letforståelig musik med plads til det afvigende og det ærlige. Deres musik er uforudsigelig, men kærligheden til smukke melodier og bløde ord er en konstant

ledestjerne, når man sammen med dem vandrer gennem deres musikalske landskaber.

Uden Ords tekster er åbne som små døre ind til nye verdener. Verdenerne kan til tider være grumme, men mest af alt er de fyldt med håb og omsorg!

Uden Ord består af de tre sangskrivere William Spanggaard Nielsen, Gustav Hedemann Christensen (Sortblod) og Thomas Mulcahy Alexandersen (kingtommi). Deres musik er blevet kaldt “eventyrlig indie-folk” og “progressiv art-rock” i forbindelse med udgivelsen af deres debutalbum ‘Eventyr’, som fik roser af flere anmeldere og musikmagasiner. Albummet fik 5 stjerner i GAFFA, blev udnævnt som et af ugens vigtigste album i Soundvenue og blev spillet på P6 BEAT.

Kl. 20
Forsalg 100 kr: https://billetto.dk/e/uden-ord-releasekoncert-for-verden-den-er-lige-her-billetter-873203

Bookmark the permalink.

Comments are closed.