Italo Disco Vol. 2

Italo Libri og Shock præsenterer
>>> ITALO DISCO VOL. 2 <<<

Det er disco, det er italiensk og det er lækkert!
Vi skal danse os glade og svedige gennem årets sidste sommernat til tonerne fra DJ Kahlo, DJ Noire og Frederik Tollund B2B William Winding som giver dig deres bedste italo disco-sets. Knap op for skjorten og spænd krøllerne, vi ses på Christianshavn!

FREDERIK TOLLUND B2B WILLIAM WINDING
Frederik og William er to djs fra København med en forkærlighed for 70’ernes og 80’ernes europæiske disco og electro. De har spillet hver for sig og sammen i 8 år og forsøger altid at fremkalde ærlige, overrumplende og kogeren dansegulvsoplevelser. Intet er off limits, men kompasset søger specielt imod de kitschy, tonsende og tårefremkaldende italodrønere. Fred og Willy nød den sidste ITALO DISCO og kan ikke vente med at køre den endnu længere ud. I’m like a cake that wants to be baked.

DJ NOIRE:
Dj Noire har gennem de sidste 12 år dj’et de fleste genrer, de fleste steder. Fra slutwalks til noise koncerter og fra udenlandske festivaler til din privatfest, hvis du giver hende lov. Denne aften koger Noire en heftig bryg baseret på forfriskende kolde synths, handclaps og sprøde grooves.

KAHLO & ALL SMILES
Det kommer til at sprøjte med kemi, der malende farver rummet som vi danser i, når Kahlo og Mads vugger gulvet i den rigtige retning af transcenderende Italo Disco, der gør, at selveste Il Duce ville rykke med hofterne, hængende fra sit reb på tankstationen i Milano ❤ kys

Bookmark the permalink.

Comments are closed.