Jaya Merichau // Niko Blonde

JAYA MERICHAU
Soloartisten Jaya Merichau, tager dig med ind i hendes personlige og følsomme rap univers. Med sine selvproducerede beats og poetiske ordspil viser Jaya vejen frem. Fængede melodier og ørehængende tekster i R’n’b/pop/hiphop og til tider elektronisk inspirerede stilart. Teksterne kredser om emner som kærlighed, fest, ungdom og ensomhed. Med Jaya’s enormt ærlige ord, store følelser og høje energi niveau, er det nemt relaterbart og lytterene er ikke et sekund i tvivl om hvilken type Jaya er. Jaya Merichau er badass og hendes ærlighed og selvtillid stråler igennem i hendes stabile one-woman-show.

Med sin nyeste single “HVILKEN VEJ” blev Jaya Merichau anbefalet af Karrierekanonen og vandt forrige år Emergenza-konkurrencen. Jaya Merichau vil frem – og hun er på vej.

NIKO BLONDE
Niko Blonde er scenenavnet bag den Københavnske artist Nikolaj.

Hans musik spiller på en kombination af hiphop og RnB, hvor han trækker inspiration fra elementer i jazz og alternativ rock. I fusionen af genrerne, formår Niko Blonde at skabe sin helt egen lyd, der leveres gennem et tekstunivers af lommepoesi, der viser at eftertænksomme tekster stadig lever i hiphop anno 2022

Kl. 20
70 kr

Bookmark the permalink.

Comments are closed.