Linocut workshop

Denne workshop er en introduktion til linoleumstryk, der er en alsidig og nem trykteknik der kan bruges til et væld af forskellige ting, som f.eks. plakater, albumcovers eller zines.

På denne workshop vil du få undervisning i hele linoleumssnit forløbet fra den første skitse til det færdige tryk — kun ved hjælp af nogle få simple værktøjer og teknikker. Det kræver ingen tidligere erfaring med linoleumstryk, og man behøver ikke at kunne tegne for at lave spændende tryk, alle kan deltage. Om du vil lave abstrakte former, blomster, portrætter, landskaber eller selv hvis du ikke aner hvad du vil lave så kan du få hjælp og inspiration til dit eget linoleumstryk.

Når workshoppen er ovre vil du have kendskab til alle de basale skridt der indgår i et linoleumstryk, og du vil derfor kunne lave dem derhjemme, uden dyre maskiner eller andet avanceret udstyr.

Din underviser, Emil Underbjerg, er selvlært kunstner, grafiker, håndværker og musiker. Han laver linoleumstryk, malerier, tegninger og digitale værker, hvori han undersøger et væld af motiver, alt sammen i hans karakteristiske kontrastfulde stil. Alt fra blomster til black metal, ornamenterede gravstene, landskaber, figurer og abstrakte elementer, sættes sammen til samlede kompositioner.

### dagens forløb:

– Introduktion og gennemgang af dagens program, eksempler på forskellige motiver/udtryk

– Skitsering, overførsel og rentegning af motiv på linoleumspladen

– Skæreteknik/sikkerhed

– Trykketeknik og tryk

– Rengøring af ruller og værktøj

– Afslutning

kl. 18:30 – 21:30

Køb billet her: https://billetto.dk/e/linocut-workshop-billetter-567836

Bookmark the permalink.

Comments are closed.