MAYA

MAYA er alt det, du elsker ved guitardrevet indierock, kombineret med en melodisk og drømmende vokal. Denne kontrast skaber en nostalgisk men samtidigt nytænkende lyd, der er energisk, festlig og helt igennem hjertefølt på én og samme tid.

Musikken bærer præg af en introspektiv legesyghed, der kulminerer i højintense koncerter med et propfyldt dansegulv. Som publikum står man tilbage med en euforisk lykkerus i kroppen, og de fængende melodier synges indtil langt ud på natten.

Bandet består af fire distinkte personligheder der hver især sætter deres personlige præg på musikken: Niels Kristensen på trommer, Tobias Bjerg og Karl Storm på guitar, og til sidst Albert Callesen, hvis inderlige og medrivende stemme går direkte i publikums hjerter.

Musikernes passion kan tydeligt mærkes i deres rå og oprigtige levering. De har alle lige fra barnsben haft en kæmpe interesse for musik, hvor kunstnere som The Strokes, Interpol og My Bloody Valentine har været med til at inspirere og forme deres musikalske identitet.

Kl. 20
Entré 30 kr

Bookmark the permalink.

Comments are closed.