Mellow Road & STRY

Lørdag 30.Marts kl. 20.00 Entré 60 kr.

Mellow Road

Niels Laurs Pedersen og Janus Mortensen er de to musikere bag Mellow Road. Gennem flere års kreativt samarbejde og lang række koncerter har de udviklet en levende og autentisk lyd, der er præget af en bemærkelsesværdig musikalsk klarhed.

Deres første album – EP’en ”Lost and Found” – blev udgivet i april 2018, med seks numre optaget i Best Kept Secret Studio, København, og mixet og mastereret i Air Studios, London.

EP’en er den første udgivelse, men bliver bestemt ikke den sidste….

Som publikum til en koncert med Mellow Road kan du glæde dig til en unik oplevelse hvor fængende melodier, en stærk vokal og drømmende guitarer skaber en unik nordisk americana-noir sound.

Musikken åbner op og giver stof til eftertanke, og koncerterne er præget af en legende tilgang til musikken, med masser af plads til improvisation og historier om venskab og kærlighed – på godt og ondt. Mellow Road giver af selv, og giver plads til hinanden og publikum. Hver koncert bliver på den måde en ny livsbekræftende oplevelse som opstår i et samspil mellem sangene, bandet, publikum og rummet.

Lyt Her

STRY

STRY spiller musik i den upolerede form, hvor træet kan høres i instrumenterne, hvor musikerne kan mærkes på scenen og hvor historierne kan opleves som abstrakte og rørende. Pop hvor intet er givet, sange der tit stritter og hvor både lykke og ulykke kigger uforløst frem. Musikken og teksterne prøver at droppe forestillingen om det perfekte og polerede liv. Istedet hyldes forskellene, fejlene og dermed det unikke og charmerende ved os alle.

 På begge de to foregående album, Make No Sound og Ordinary Freak udtrykker musik, tekst, lyd og cover på en gang det nuttede og farlige, det stilrene og det rå. Begge album er udgivet i Schweiz og Danmark hhv. i 2009 og 2012 og blev fulgt af turneer i begge lande. I 2019 udgives tredje album, det første i navnet STRY.

Se Mere Her

Bookmark the permalink.

Comments are closed.