Yellowbellies album release

kl: 19.00

Danske Yellowbellies udsender deres 4. album med titlen ”All The In Between” fredag den 22. februar på det københavnske indielabel Soundchest Records.

Der er gået lidt over to år siden bandet udsendte det seneste album ”Anywhere But Here” (Target Records, 2016) – et album der med singlerne ”1000 Churches” og ”Malibu Directly” høstede solide anmelderroser og bl.a. var Ugens Album på DR P4 i foråret 2016. Yellowbellies’ aktuelle album tager over, hvor ”Anywhere But Here” slap, og tilfører nye lag til deres klassiske og iørefaldende sangskrivning, der trækker på en skandinavisk og amerikansk arv.

”All The In Between” er måske det mest varierede, personlige og smukke album, som Yellowbellies har udgivet til dato. Det er et nærværende og lydhørt univers som producer og trommeslager Asger Møller har skabt omkring Brian Aakjær Grimstrups kompositioner. I produktionen hører man desuden en meget ærlig og direkte tone i Søren Esben Hansens vokaler og tekster. Her finder man et carpe-diem-afskedsbrev fra en 98-årig farmor (”Not Around”), en bittersød hyldest til København før og nu (”All The In Between”), forsoning med sig selv og sit ophav (Cruise Ship Captain) og endelig et møde med en ældre rock’n’toll kustode på Guggenheim Museum i New York City (Great Hair).

Vi fik allerede en forsmag på det kommende album, da Yellowbellies udsendte EP’en Not Around lige før jul. Herfra gjorde titelsangen Not Around og den sagte julesang If We All Come Home For Christmas væsen af sig på streamingtjenesterne. Nu får de sange følgeskab af en række nye kompositioner, der tilsammen skaber et  Yellowbellies, der både er genkendeligt og viser nye forfriskende sider af bandet.

På albummet og livescenerne består Yellowbellies af:
Søren Esben Hansen: Sang og sangskrivning
Brian Aakjær Grimstrup: Guitar, kor og sangskrivning
Peter Wendelboe Hansen: Guitar og kor
Asger Møller: Trommer og sangskrivning
Jesper Edvardsen: Bas
Jonas Berg: Keyboards

Det über-erfarne og velspillende band tæller medlemmer, der har indspillet og turneret med Mads Langer, Magtens Korridorer, Hjalmar, Chasing Grase, NOAH, Randi Laubek og Sebastian.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.