Spiral Praksis – performativ praksis for udøvende kunstnere

SPIRAL PRAKSIS
Til kunstnere, dansere, musikere, skuespillere, koreografer og andre udøvende, praktiserende personer med interesse for det performative.

SPIRAL inviterer til performativ praksis over fire mandage i det nye år (8., 15., 22,. 29. januar, kl. 19-21).

Med SPIRAL ønsker vi at invitere dig til en performativ workshop. Gennem dialog på tværs af kunstfelter og udøvelsesmønstre vil vi bruge hinandens kompetencer til at skabe et fælles rum. Her kan vi udvide diskussionen om, hvad performance er, hvad det kan være, og hvad det bør være i dag og i fremtiden. Vi har materiale klar til forløbet, men er mest interesserede i at skabe en platform, hvor vi alle deltager med kunstneriske idéer, som vi kan udforske i fællesskab.

SPIRAL stammer fra en drøm om at skabe et performativt landskab, hvor praksisser mødes og sammensmeltes. Vi ser forløbet som en mulighed for at skabe en åben praksis med mange muligheder og håber, at det på sigt kan udmunde i en større performance.

SPIRALs VISIONER:
Fælles læring og deling
Kollektiv bevægelse og lyd
Udforske idéer
Mega good & trusting fun times

PRAKTISK
Praksissen foregår primært i den store sal på beboerhuset på Christianshavn! Det er gratis at deltage, men vær venlig at møde op, hvis du har tilmeldt dig. Vi bliver en gruppe på max 15 prs.

Er du interesseret i at deltage eller har du nogle spørgsmål? Send en mail, hvor du skriver lidt om dig selv og dit arbejde! Skriv også gerne, hvis du har nogle specifikke ting, du er interesseret i at prøve af!
Mail: sigridlerche@gmail.com

HVEM ER VI?
Sigrid Lerche er uddannet ved Bergen kunstakademi i 2021, og har i de sidste år arbejdet som kunstner, performer og musiker.

Niels Munk Plum er uddannet ved kunstakademierne i hhv Oslo og Malmö. Arbejder med at iscenesætte kroppen og sproget i en relationel og performance-baseret diskurs hvor formålet er at løsrive jeg’et fra eksisterende logik.

XOXO

Facebook: https://www.facebook.com/beboerhus/events

Bookmark the permalink.

Comments are closed.