Metallica Special – med kongen af lydtemplet og rockskribenten

Tre af metal musikkens allerstørste albums fra 80’erne er i fokus, når producer og lydtekniker Flemming Rasmussen samt forfatter og musiker Thomas Vilhelm stiller skarpt på gigantiske Metallica i et af de foredrag/artist talks, der er tilgængelig for alle, som ønsker at fordybe sig i rockens historie og dens mangfoldige forgreninger.

Rasmussen og Vilhelm står begge som ophavsmænd til den anmelderroste læsersucces Rock & stjernestøv – historier fra Sweet Silence-studiet gennem 45 år, der blev udgivet af Forlaget Momenta i 2021.

I 2023 er det 40 år siden, Metallicas trommeslager Lars Ulrich, der har skrevet forordet til Rock & stjernestøv, kontaktede Sweet Silence og Flemming Rasmussen for at spørge om priser og mulighederne for at indspille deres andet album i København, mens de turnerede i Europa.

I 2024 markeres 40-års jubilæet for den første ud af tre milepæle, denne konstellation nåede at realisere plus diverse maxisingler og mini cd’en Live At Wembley Stadium London, April 20th 1992.

I starten af 80’erne vidste Flemming Rasmussen så godt som intet om Lars Ulrich og den amerikanske trash metal kvartet fra Californien, men det kom han til. Samarbejdet mellem Metallica og Rasmussen resulterede i et triumvirat af albumudgivelser, Ride The Lightning (1984), Master of Puppets (1986) og … And Justice for All (1988), der stadig nyder klassikerstatus indenfor genren.

Forfatterne til Rock & stjernestøv, der er kendt som veltalende og underholdende formidlere af deres stof, går i dybden med dette berømmede parløb og giver et unikt og fascinerende indblik i de faktorer, der drev samarbejdet mod såvel kunstneriske som kommercielle højder. Kort sagt et par timer med rockhistorisk vingesus i øjen- og ørehøjde, du ikke bør gå glip af.

Der bliver desuden gode muligheder for at stille spørgsmål undervejs samt at sikre sig et signeret eksemplar af Rock & stjernestøv. Kongen af lydtemplet og rockskribenten ser altid frem til at invitere nye tilhørere og læsere indenfor i deres nørdede univers rigt på detaljer, musikeksempler og anekdoter.

Kl. 20
Forsalg 125 kr: https://billetto.dk/e/metallica-special-med-kongen-af-lydtemplet-og-rockskribenten-billetter-905841

Bookmark the permalink.

Comments are closed.