Stonefree – Et liv med og uden Gasolin

Mød Franz Beckerlee og oplev hans fascinerende fortælling live

Når den legendariske musiker sammen med forfatterne til Stonefree – et liv med og uden Gasolin, Thomas Vilhelm og Niels Ole Baadsgaard, drager landet rundt med et anekdote- og farverigt talkshow baseret på Franz Beckerlees egen livshistorie; fra de farlige fristelser, det feterede og fortravlede stjerneliv i Danmarks mest populære band gennem tiden til de personlige og professionelle erkendelser og kontroversielle indrømmelser.

Stonefree – et liv med og uden Gasolin, der udgives af forlaget Brilleuglen den 7. september 2023, dykker ned i en usædvanlig opvækst i 40´erne og 50´ernes København, tilværelsen son ung og nygift far, det frygtløse favntag med avantgarde- og freejazzen som altsaxofonist i 60´erne og inspirationen fra Jimi Hendrix, der satte sig dybe spor som guitarist i Gasolin med en letgenkendelig lyd dyrket af fans i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Der levnes også plads til filosofiske tanker om buddhisme, bluesmusik, meditation og japanske haver samt den rastløse energi, der driver den daglige produktivitet som kunstmaler og skulptør og fordybelsen i det, der sker nu og her.

Tim Christensen, Palle Mikkelborg, Peter Ingemann, familie, børn, venner og kolleger bidrager til portrættet af fænomenet Franz Beckerlee med kærlige, kritiske og kloge betragtninger om konflikterne med Kim Larsen og Lone Kellermann, op- og nedture, sygdom, solokarrieren, mødet med døden og udfordringerne med at være forsørger, partner og bandleder. Kort sagt: Franz Beckerlee uden filter.

Der er masser af stof at dykke ned i, når de tre herrer besøger dit lokale bibliotek, spille- og kultursted for at tale om bogen, Beckerlees bekendelser og den sejlivede rockmytologi, der følger i kølvandet på at have bjergtaget hele nationen med råt rykkende riffs, hits og klassikere i en lind strøm. Stonefree – et liv med og uden Gasolin er selvfølgelig med i bagagen og kan blive din signeret efter eget ønske.

Kl.20
Forsalg 125 kr. + gebyr: https://billetto.dk/e/franz-beckerlee-mit-liv-med-og-uden-gasolin-billetter-881566

Bookmark the permalink.

Comments are closed.