TENDER YOUTH – RELEASE PARTY

Live line-up:
SAARBAR
ECHO, BRAVO
TENDER YOUTH
SYLLE0NE (DJ)

SAARBAR
https://m.soundcloud.com/saarbar
SAARBAR er et soloprojekt af Sarah Raaberg, som er producer, sangskriver og danser. Med kreative produktioner og skiftende taktarter leger hun med, hvad der ligger inde for poppens grænser. På scenen føler hun musikken gennem klaverspil inden hun folder sig ud i moderne dansekoreografier.

ECHO, BRAVO
https://soundcloud.com/echobravoband
Echo, Bravo er et post-punkband med genremæssigt afsæt i punk og støjrock. Den københavnske kvintet består af en bassist, guitarist, sanger, trommeslager og en trompetist. På scenen skabes der en transcenderende atmosfære og en psykedelisk lyd præget af skrevne sange og krautet improvisation.

TENDER YOUTH
https://www.facebook.com/TenderYouthCPH
https://soundcloud.com/tenderyouth/
Den københavnske kvartet Tender Youth blev dannet i 2018 og udgav i 2021 deres selvbetitlede EP. Nu er bandet på vej med debutalbummet “In The Hands of Broken Bonds”, der udkommer d. 21. april. Herfra har bandet i løbet af året udgivet flere singler, der har tiltrukket sig opmærksomheden fra flere danske medier for Tender Youths nyfundet rocklyd.

Tender Youth sammensmelter genrer som avantgarderock og postpunk til et larmende, eksperimentende og rummeligt lydbillede, hvor klassiske instrumenter bliver forvrænget ind i bandets energiske punkunivers. Det unge band skaber herigennem en unik nyfortolkning af de ædle genrer, mens et ængsteligt lyrisk univers sætter ord på den perfektionistiske og præstationsfokuserede kultur, der gennemsyrer deres generation. Tender Youths behov for at bryde disse usynlige lænker resulterer i et kaotisk virvar af af energi, der kulminerer i deres melodiske, rå og tordnede lydbillede – et virvar man oplever ved bandets højintensive koncerter og som blandt andet også har kunnet høres på P6 BEAT.

Siden drengene var 16, har det været muligt at opleve dem på flere danske spillesteder som Loppen, Byhaven, UHØRT med mere, hvor sidstnævnte koncert blev udvalgt af “SOUNDVENUE” og “UNDERTONER” som festivalens ti og fem bedste koncerter.

Som “UNDERTONER” skriver, er Tender Youth det nyeste skud fra den københavnske undergrundsscene, og et band i konstant udvikling.

Det stilfulde håndværk kombineret med ungdommens vovemod har gjort Tender Youth til et af de mest interessante nye guitarbaserede navne på den danske musikscene. De har allerede høstet stor anerkendelse for en række fremragende koncerter, og op til deres koncert på Roskilde udsender de endelig deres debutalbum.

Kl. 20
Forsalg 60 kr: https://billetto.dk/e/tender-youth-releaseparty-billetter-819792

https://www.facebook.com/events/227374996537943/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.