Yogafællesskab for socialt udsatte – vejen til mental og fysisk trivsel

Foreningen for Yogafællesskaber er en nonprofit organisation, hvis formål er at fremme brugen af yoga som metode til at øge mental og fysisk trivsel for mennesker i udsatte livssituationer eller med tilknytning til specialområdet. Som en del af foreningens aktiviteter tilbyder vi gratis yogaundervisning i Christianshavns Beboerhus hver mandag kl. 16.

Yoga er fysiske stillinger og mentale øvelser, som synkroniseres med åndedrættet og effekten er en stærkere krop og et roligt sind. Hvis du har lyst til at afprøve om yoga kan være noget for dig i dit ønske om at opnå større mental trivsel, så kom og vær med. Du kan se et eksempel på et yogaprogram på vores hjemmeside eller her: https://www.youtube.com/watch?v=kJZAjsCwOuw&t=7s

Programmet for undervisningen er:

16.00 – 16-15:

Introduktion til yoga og de grundlæggende teknikker som åndedræt og den effekt det har på mental og fysisk trivsel.

16.15 – 17.15:

Yogastillinger som tilpasses dig, og der hvor du og din krop befinder sig lige nu.

17.15 –  17.30:

Guidet afspænding, så effekten af den fysiske praksis kan lagre sig i kroppen

17.30 – 18.00:

Dem der har lyst til at bidrage til foreningens arbejde gennem erfaringsudveksling og gode idéer mødes i Beboerhusets café.

Vi har plads til 10 deltagere i salen og du kan tilmelde dig ved at sende en sms til os på telefon på: 2619 3330. Hvis du har brug for en snak, om hvad du kan forvente dig, kan du også sende en sms, så ringer vi dig op og prøver at svare på de spørgsmål du måtte have. Hvis du har din egen yogamåtte, så medbring den, ellers låner du en når du møder op.

Du kan læse mere om foreningen og underviserne på: www.yogafaellesskaber.dk

Vi glæder os til at se dig på måtten.

Andreas og Helle

Bookmark the permalink.

Comments are closed.